001



7 megjegyzés
Az elmúlt időkben sajnos ért egy csapás és egy barátnőm példájára én is  a külsőm rendbeszedésével próbálom gyógyítani a lelkem. Első sorban a körmeimnek szentelek több figyelmet, amit azelőtt sohasem csináltam, legalábbis tini korom óta. :)
Sokat gondolkodtam ezen a  blogon, érdemes vagyok-e én arra, hogy szépségblogot nyissak ekkora tapasztalattal? De mivel nálam sokkal bénább emberek is sikeres bloggereknek bizonyultak én is elszántam magam.
Kérek mindenkit, hogy nézze el az esetleges hibákat, illetve bárkinek, bármi jótanácsa van lakkozással illetve sminkkel kapcsolatban szívesen látom! :)

7 megjegyzés:

Névtelen at: 2012. május 20. 0:38 írta...

:D:D:D Jó ötlet volt ez a blog, csak aztán kicsit gyakrabban írj ide, mint a másikba:) És szedd kis a szóellenőrzést:D:D

Elinore at: 2012. május 20. 6:12 írta...

van szóellenőrzés? :O bocsesz! :D

pipacs at: 2012. május 20. 11:42 írta...

Nagyon örülök a blogodnak! :))

Elinore at: 2012. május 20. 11:54 írta...

♥♥♥

Elinore at: 2012. május 20. 11:54 írta...

fogadok társszerzőket szívesen! ;)

Ingrid at: 2012. június 16. 14:17 írta...

Végignézegettem az eddigi bejegyzéseket és nagyon szimpatikus, amit csinálsz. Egyáltalán nem béna a lakkozásod ahogy Te írod, vannak sajnos olyan körmös blogok, ahol tényleg annyira igénytelen dolgokat művelnek a körmükkel a lányok, hogy még. Szép a körmöd, a lakkozás meg csak gyakorlás kérdése. Ha gondolod nézz be hozzám, hátha hasznosnak találsz néhány tippet és ha kérdésed van, állok rendelkezésedre! :) Sok sikert a blogoláshoz, én biztosan követni foglak! :)

Elinore at: 2012. június 16. 14:25 írta...

köszi a kedves szavakat Ingrid, üdvözöllek! :) már jártam nálad korábban is, tetszik a blogod! nekem még van mit tanulnom, de rajta vagyok témán! :D köszi a követést! ;)

Megjegyzés küldése

newer post