Mattítva6 megjegyzésnagyon régóta izgatja a fantáziám a matt fedőlakk, akartam is venni a Flormar-tól de közben láttam, hogy van a Rimmel-nek is és megfizethető áron. Rimmel Matte Finish néven fut, az ára 15,40 Lej volt, ami még megfizethető és kapunk érte 12 mili lakkot. (most látom, hogy máshol 17 lej ugyanez, szóval még olcsón is vettem! :))
az effekt nagyon szép, az ecset egy álom és 2 szempillantás alatt megszárad. máshol olvastam, hogy egy bibi van vele, hogy 2 nap után elkezd fényesedni, de sztem minden lakk 2 nap után elkezd kopni.

az üvegen azt ígéri, hogy 10 napig tart, ezt majd később tesztelem.
egy nude szintén Rimmel lakkal próbáltam ki, ami önmagában is nagyon szép, odavagyok a szatén fényétől!
a díszítés nem lett a kedvenc manikűröm, a szívecskéket elbénáztam, a bal kezemre nem is került belőle, be sem akartam itt vállalni de ha már kínlódtam vele csak megosztom. :) XD
végezetül pedig, a mai HAUL, (imádom ezt a  kifejezést, meg amúgy sok értelmét sem látom az ilyen bejegyzéseknek, de muszáj megmutatnom a legújabb szerzeményeim. a bordó lakkal egy hete szemezek, a lila pedig szerelem első látásra. ezennel viszont fel is függesztem beláthatatlan időre a lakkvásárlást, mert rengeteg van, soha az életben nem használok el ennyi lakkot! XD)6 megjegyzés:

Verus at: 2012. szeptember 12. 8:43 írta...

Húú, a mattul szebb ez a lakk, nagyon jól áll ennek a színnek! *.*

Elinore at: 2012. szeptember 12. 9:21 írta...

igen, habár kicsit világosabb lett tőle de az nem baj. :)

pipacs at: 2012. szeptember 12. 11:25 írta...

szép :)

Elinore at: 2012. szeptember 12. 11:37 írta...

köszi! (a díszítést leszámítva! :D holnap repül... )

IsaBella at: 2012. szeptember 21. 4:23 írta...

Gyönyörű matt fedőlakkal és anélkül is! :) Szerintem a szívecskék is nagyon jól sikerültek! A díszítószalagot netről rendelted?

Elinore at: 2012. szeptember 21. 4:25 írta...

a díszítőszalagot kaptam ajándékba Pipacstól, megajándékozott 3 színnel! :D

Megjegyzés küldése

newer post older post