Körömerősítő projekt



5 megjegyzés
ilyenkor ősszel nagyobb odafigyelést igényelnek a körmeink és a hajunk. nagy körömerősítő projektbe kezdtem pár hete, ugyanis elkezdett kettéválni a körmöm vége néhány ujjamon. azért is ritkultak meg a bejegyzések, mert kúrálom őket.
első körben biotinos, folsavas vitaminnal, másod körben pedig A, E és D2 vitaminos olajjal kenegetem esténként. a vitaminokat 2 hónapja szedem, az olajat egy hónapja használom. tulajdonképpen gyönyörűek a körmeim tőle, fényesek, erősek és minden ami kell, jó rájuk nézni, a jobb kezem mutatóujján viszont annyira makacs a kis "kettéválás", hogy bármit csinálok nem tűnik el.

Ti mit használtok körömerősítésre?

5 megjegyzés:

pipacs at: 2012. november 9. 20:22 írta...

Olaj (essence volt eddig, de vettem argánolajat, szinte most már mindenhova azt kenem :D), vitaminok, körömerősítő lakk. Az a miss sporty, amit a körömerősítő postomnál mutattam, nekem nagyon bevált, alaplakknak azt használom és azóta nagyon megerősödtek a körmeim.

Elinore at: 2012. november 9. 23:16 írta...

úgy tudom az argánolaj elég drága dolog. :S köszi a tippeket! azt hiszem megveszem a Rimmel Nail Rescue-jét is és alaplakknak fogom használni. :S eddig is kálciumos erősítő lakkot használtam alapnak, a Miss Sporty-tól, de az ősz és a folyamatos festegetés rányomta azért a bélyegét a körmeimre. :S

Unknown at: 2012. november 9. 23:26 írta...

Ugyanez a problémám, főleg a mutatóujjamon kettéválik a körömlemez.Bosszantó,hogy nem tudom miért!?
Nemrég írtam arról,hogy én mivel próbálkoztam.
Olvasd el,ha gondolod!
http://bizsumania.blogspot.hu/2012/11/a-varva-vart-teszt-eveline-koromerosito.html

pipacs at: 2012. november 9. 23:34 írta...

100 ml volt 2700, de nagyon-nagyon sokáig elég. Ez lett a szemránckrémem, és kevertem a hajbalzsamomba is. :) Azt a Rimmelt nagyon dicsérték! :)

Elinore at: 2012. november 10. 0:20 írta...

de akkor ezek szerint neked nem vált be annyira. hátha a Rimmel-é jó lesz! nekem is a mutató és a középső ujjamon vált ketté, a jobb kezemen. én ráadásul nekiesek és szét is szedem! :S ez sem sokat segít ám! :D

Megjegyzés küldése

newer post older post