Méregzöld



5 megjegyzés

ma reggel elég mérges voltam, de hálistennek átültettem a mérgem a körmeimre. ezért is neveztem el a blogot lakkterápiának, mert egy kis körömfestés mindig helyrehozza a kedvem. :D ♥
a képeken látszik, hogy a körömágyam sincs valami jó állapotban, lövésem sincs mit tehetnék MÉG ennek érdekében, hisz szedek vitaminokat, kenegetem olajjal és bőrpuhítóval is. esetleg valami ötlet? :S 



amiket használtam:

  • Coral 99-es, zöld lakk.
  • Miss Sporty Kálciumos körömerősítő, (alaplakk).
  • essence - Night in Vegas


5 megjegyzés:

Hajnal at: 2012. november 10. 4:28 írta...

Nagyon tetszik. olyan szép színe van. Kerestem már én is ilyet, de valahogy egyik se volt az igazi, így nem vettem egyet se. Meg az essence lakk is tök szuper. :)

Elinore at: 2012. november 10. 5:03 írta...

használom is nagy előszeretettel! mármint az essence lakkot. :) nálunk ezt nem lehet kapni, egy drogériában az eladónő rácsodálkozott, hogy mi is ez? egy levendula lila alapra kentem, tulajdonképpen szinte minden lakkon jól mutat! :)

Barta Veronika at: 2012. november 10. 7:49 írta...

Hirtelen azt hittem, egy Miss Sporty lakk az alap, mert van egy nekem, és iszonyú szép színe van, ami szerintem tök ilyen.
http://lakkfan.blogspot.hu/2012/03/miss-sporty-clubbing-colours-china.html
Sajna ez régi post, vacak képekkel.

Elinore at: 2012. november 10. 9:32 írta...

az a lakk nekem is megvan, teljesen más! világosabb, türkizesebb és gyöngyházas, ez meg pasztel és sötétebb. :) de a képen más színe van. :) majd csinálok egy képet ahol egymás mellett vannak. :)
http://lakkozos.blogspot.ro/2012/05/water-marble.html itt látszik a különbség. :)

Barta Veronika at: 2012. november 11. 11:45 írta...

Tényleg más. :)

Megjegyzés küldése

newer post older post